Het perfecte Moederdagontbijt!

Zondag is de perfecte dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Verras je moeder met een heerlijk Moederdagontbijt. Wij hebben de lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet, zodat jij je moeder kan verwennen.

Overheerlijke croissant met geitenkaas

Dit croissantje is niet alleen lekker, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Beleg het croissantje met ERU Chèvre doux, honing en plakjes Granny Smith. Zo verras je je moeder met een heerlijk variant op een croissant.

Sesambagel met gerookte kip

Verwen je moeder met deze hartige sesambagel met kipfilet, tomaat, sla en ERU Goudkuipje Mosterd. Dit is weer eens wat anders dan een boterham bij het ontbijt. Precies wat je moeder verdient.

Hartige muffins met ei en spek

Mama’s zijn natuurlijk altijd de beste, maar op Moederdag kan je dat niet vaak genoeg benadrukken. Leg je moeder lekker in de watten met deze hartige muffins. De muffins bereid je eenvoudig met ei, spek, ERU Balans Bieslook, rode ui en bieslook.

Verse boerenbrood sandwich met gerookte kipfilet

Ideaal voor het perfecte Moederdagonbijt: deze verse boerenbrood sandwich met gerookte kipfilet en ERU Balans belegen.

Focaccia met brie en gerookte kip

Zet je moeder in het zonnetje met dit heerlijke Italiaanse broodje. Deze focaccia met ERU Crème de Brie, gerookte kip, bietenblad sla en cherrytomaten laat jouw moeder stralen.