Onze ERU kazen zijn er voor ieder moment van de dag

Een verse boterham tijdens je ontbijt, een wrap met de lunch en een romige pastasaus voor het diner. En wat dacht je van een lekkere geiten- of truffelkaas bij de borrel? Ontdek onze ERU kazen.

Ontdek de verschillende productlijnen van ERU

ERU Goudkuipje

Deze smeerkaas is al meer dan 60 jaar een begrip op de Nederlandse ontbijt- en lunchtafels. Perfect voor op je boterham, cracker of toastje. ERU Goudkuipje is verkrijgbaar in 7 verschillende smaken.

Laat je inspireren

ERU Balans

ERU Balans is een magere smeerkaas met een vleugje yoghurt. Roomzacht en lekker fris van smaak. Verkrijgbaar in 6 smaakvarianten. Smeer op je cracker of boterham of gebruik onze light smeerkaas als basis voor een frisse pastasaus.

Laat je inspireren

ERU Bio

ERU Bio is gemaakt van de beste biologische Goudse 50+ kazen. ERU Bio is verkrijgbaar als smeerkaas in een kuipje van 100 gram. Ook ERU Bio Slices behoren tot de biologische lijn, hiermee maak je je tosti nog lekkerder!

Laat je inspireren

ERU Prestige

Puur genieten, deze heerlijk robuuste kazen. De krachtige kaas is verkrijgbaar in een kuipje van 100 gram en in een tube. Ook ERU Prestige Smokin’ Hot Slices behoren tot de ERU Prestige familie. Voeg ERU Prestige toe op je hotdog, onder je hamburger of op je nacho’s.  Erop of eronder; perfect voor elke snack!

Laat je inspireren

ERU Kids

Start je baby met brood eten? Onze milde smeerkaas voor kinderen is het ideale beleg. Rijk aan calcium en bevat minder vet en natrium dan gewone smeerkaas. Speciaal ontwikkeld voor alle kinderen vanaf 6 maanden.

Laat je inspireren

ERU Slices Cheddar

ERU Slices Cheddar zijn handige, per stuk verpakte plakjes cheddarkaas. De plakjes zijn roomzacht van textuur. De cheddar kaas smelt makkelijk, dus ideaal voor op je tosti. Gebruik onze cheddar plakjes ook op je hamburger of nacho’s. Verkrijgbaar in de smaken naturel, sambal en kruiden.

Laat je inspireren

ERU Specialiteitskazen

Onze ERU Specialiteitkazen bestaan uit vier karakteristieke smaken: ERU Chèvre doux, ERU à la Truffe, ERU Crème au Bleu en ERU Crème de Brie. Gemaakt van de beste kazen en roomzacht van smaak. Smeer op je boterham of op een toastje tijdens de borrel. Naast smeren, kook je ook heerlijk met deze smeerkazen. Probeer eens als basis voor een pastasaus.

Laat je inspireren

Ontdek meer producten

 Maasdammer

Maasdammer

Bekijk
 Gruyère

Gruyère

Bekijk
 Smoked Cheese

Smoked Cheese

Bekijk
 Fondue

Fondue

Bekijk