Smeerkaas

De smeerkazen van ERU zijn gemaakt van de beste kazen en geschikt voor ieder moment van de dag. Of het nu voor ontbijt, lunch, borrel of diner is. Met de verschillende smeerkazen van ERU kan je eindeloos blijven variëren. Smeerkaas voor elk moment van de dag.

Smeerkaas

Ontbijten met smeerkaas

Je dag echt goed starten doe je met ERU Goudkuipje Naturel. Op een getoaste boterham met komkommer, kwartelei en kruidensla weet je zeker dat je goed aan je dag begint!

Smeerkaas bij de lunch

Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke zuurdesem sandwich met smeerkaas, kipfilet, radijs en knoflook. Deze sandwich is overheerlijk met onze naturel smeerkaas, maar je kan natuurlijk ook andere varianten smeerkaas proberen. Bekijk alle varianten smeerkaas op onze kazen pagina.

Geroosterde zuurdesem sandwich met kipfilet, radijs en bieslook

Smeerkaas bij de borrel

Ook bij de borrel mag de smeerkaas van ERU niet ontbreken. Wat dacht je van ERU à la Truffe? Deze roomzachte smeerkaas is ideaal voor op een toastje of crostini. Combineer de zachte truffelsmaak met carpaccio, rucola en pijnboompitten. Met onze smeerkazen maak je van elke borrel een feestje!

Smeerkaas bij het avondeten

Pasta is nooit meer hetzelfde. Gebruik onze overheerlijke magere naturel smeerkaas om je pasta compleet te maken. De naturel smeerkaas combineert heel goed met bijvoorbeeld hamblokjes, spinazie en champignons.