5 lekkere recepten voor de perfecte Paasbrunch

Ga jij met Pasen uitgebreid brunchen, maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Wij hebben 5 lekkere recepten voor jou om thuis te genieten tijdens de Pasen. Kies een favoriet of combineer verschillen gerechten tot een complete brunch.

Roomzachte cheesecake met zoete honingappel smaak

Een favoriet onder de taarten: cheesecake! Deze roomzachte taart met heerlijke honingappel smaak serveer je perfect tijdens de Paasbrunch. De taart bereid je eenvoudig en is met ingrediënten als ERU Goudkuipje Naturel, appelmoes en honing net even anders dan de gebruikelijke cheesecake.

Pastasalade met hamblokjes, rode ui en bleekselderij

Als de temperaturen weer wat zomerser worden, is een pastasalade altijd een goed idee. Deze frisse pastasalade met ERU Balans Ham, hamblokjes, rode ui en bleekselderij maak je in een handomdraai klaar tijdens het Paasweekend.

Frisse lente-ui soep

De Paasbrunch maak je helemaal af met een lekker soepje. Deze frisse lente-ui soep met ERU Goudkuipje Peper past perfect bij het voorjaar. Je brengt de soep heerlijk op smaak met ui, knoflook en peper.

Crostini met carpaccio, rucola en pijnboompitten

Een favoriet bij de perfecte brunch is carpaccio. Dit recept voor crostini met carpaccio en ERU à la Truffe is een leuke variant op de bekende carpacciosalade. Snel te bereiden en daarom ideaal voor jouw Paasbrunch.

Frisse volkoren toast met ei

Een gerecht met ei mag niet ontbreken tijdens Pasen. Deze lekkere toast maak je met ERU Goudkuipje Naturel en kwarteleieren. Heerlijk van smaak en net even anders. Geen kwarteleitjes in huis? Dan maak je het gewoon met kippenei.