5 x lekkere sandwich recepten

Zin in een lekkere en voedzame lunch? Wij hebben vijf heerlijke sandwich recepten met smeerkaas voor jou op een rijtje gezet. Deze recepten met ERU Goudkuipje zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens eenvoudig te bereiden. Van een sandwich met serranoham tot kikkererwten en pittige kiemgroenten. Allemaal in een handomdraai op tafel.

1. Rustieke boterham met roomzachte smeerkaas, courgette, appel, venkel en tuinkers

Deze rustieke boterham met roomzachte smeerkaas, courgette, appel, venkel en tuinkers is lekker én voedzaam. Proef de verrassende smaakcombinatie, eet smakelijk!

2. Geroosterde zuurdesem sandwich met kipfilet, radijs en bieslook

Voor een lekkere en snelle lunch kies je voor deze geroosterde zuurdesem sandwich met kipfilet, radijs en bieslook.

3. Sandwich met gegrilde groenten, rucola, roomzachte smeerkaas en sesamzaadjes

Deze heerlijke sandwich met gegrilde groenten, rucola, roomzachte smeerkaas en sesamzaadjes is niet alleen heerlijk om te eten, maar ook een feestje om naar te kijken. Verwen jezelf of jouw gasten met deze sandwich.

4. Pompoenbroodje met serranoham, veldsla en pijnboompitten

Kun jij wel wat energie gebruiken? Dan is dit voedzame pompoenbroodje met serranoham, veldsla en pijnboompitten een perfecte keuze. Eenvoudig te bereiden, maar o zo lekker.

5. Toast met pittige smeerkaas, avocado, kikkererwten en pittige kiemgroenten

Spice up your lunch met deze toast met ERU Goudkuipje Sambal. Maak de sandwich compleet met avocado, kikkererwten en pittige kiemgroenten.