Robert Doornbos

In 2011 was Robert Doornbos voor het eerst te zien met de ERU Prestige kaashelm tijdens Bavaria City Racing. Acht jaar later is Robert opnieuw verwelkomt door ERU Prestige, klaar voor een nieuwe stap.

2022
2021
2019
2011

Prestige (P)review

Ook dit jaar was Robert Doornbos, oud F1-coureur, aanwezig op het circuit van Zandvoort in het weekend van 4 september 2022. Max Verstappen was opnieuw de beste tijdens de Dutch GP in Zandvoort.

Robert Doornbos F1

Voorafgaand aan ieder F1 raceweekend ging Robert live op het Instagram kanaal van ERU Prestige met Prestige (P)review. Hierin blikte hij, samen met de volgers, terug op het afgelopen raceweekend en keek vooruit naar de aankomende race. Hij vertelde hierbij alle ins en outs over het circuit tijdens een rondje op de SIM. Ook kregen de kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen aan Robert, bijvoorbeeld over de mogelijkheden om in te halen op het circuit of de bandenstrategie die Robert verwachtte.

De Formule 1 is terug op Zandvoort!

Robert Doornbos, oud F1-coureur, was natuurlijk aanwezig op het circuit van Zandvoort in het weekend van 3 september 2021. Dit weekend was voor alle racefans om twee redenen extra speciaal: de Formule 1 keerde voor het eerst sinds 1985 terug naar Zandvoort én Max won deze Dutch GP!

Eind augustus vroegen wij Robert Doornbos wie er na de Grand Prix van Zandvoort eerste in het kampioenschap zou staan. “Met drie punten achterstand op Lewis Hamilton verwacht ik dat Max gaat winnen in Zandvoort en dus de koppositie overneemt”, aldus Robert. Ook op de vraag wie er dit seizoen wereldkampioen zou worden was Robert kort maar krachtig: “Max Verstappen!” En de rest is geschiedenis.

Robert bezoekt verschillende circuits

Naast het feit dat Robert graag de Formule 1 analyseert en zijn passie daarover deelt, rijdt hij zelf ook nog altijd graag over de verschillende circuits. Zo reed Robert begin februari met een buggy over het besneeuwde circuit van Zandvoort, stapte hij in maart op Circuit Park Berghem in een kart en was hij in juni met Porsche in Zandvoort voor een track day. En nee, dat is niet genoeg voor Doornbos: in september werd bekend dat Robert directeur van CarPort Rotterdam werd.

Welcome back, Robert Doornbos!

Met trots verwelkomen we een oude bekende bij ERU Prestige: Robert Doornbos! Na de samenwerking in 2011 – waarbij ERU Prestige Robert’s persoonlijke partner was bij Bavaria City Racing – is het nu tijd voor een nieuwe stap.

 

Meerijden in een F1 wagen met Robert Doornbos

Uiteraard komt ook Robert Doornbos met de ERU Prestige kaashelm in actie. Zo zal hij tijdens GAMMA Racing Day de F1 two-seater besturen met de bekende kaashelm op. Maar dat is nog niet alles! Als F1 fan maak je namelijk kans om tijdens dit evenement een rondje mee te rijden als passagier van Robert Doornbos. Dat wil je niet missen!

ERU Prestige haalt Robert Doornbos naar Bavaria City Racing

ERU Prestige verbindt zich aan Robert Doornbos als persoonlijk partner voor Bavaria City Racing. In aanloop naar dit spectaculaire evenement zal Doornbos twee Superleague Formula Races rijden met de ERU Prestige kaashelm. Tijdens Bavaria City Racing zal Doornbos niet alleen op hoge snelheid het centrum van Rotterdam onveilig maken, ook siert hij één van de hoogste gebouwen aan de Maas in een reclame-uiting van ERU Prestige.

Prestigieus genieten in de ERU Prestige Sky Lounge

Via kaasvoorkerels.nl kunnen bezoekers een stoel claimen in de unieke skylounge van ERU Prestige op Bavaria City Racing. De gelukkige winnaars beleven het evenement daarmee als nooit te voren. De skylounge heeft een fantastische plek op Bavaria City Racing en zorgt dat de winnaars vanaf 50 meter hoogte het beste zicht hebben. Maar dat is nog niet alles, ook ERU Prestige ambassadeur Robert Doornbos heeft een stoel in de skylounge geclaimd voor een unieke Meet & Greet.