Robert Doornbos

In 2011 was Robert Doornbos voor het eerst te zien met de ERU Prestige kaashelm tijdens Bavaria City Racing. Acht jaar later is Robert opnieuw verwelkomt door ERU Prestige, klaar voor een nieuwe stap.

2019
2011

Welcome back, Robert Doornbos!

Met trots verwelkomen we een oude bekende bij ERU Prestige: Robert Doornbos! Na de samenwerking in 2011 – waarbij ERU Prestige Robert’s persoonlijke partner was bij Bavaria City Racing – is het nu tijd voor een nieuwe stap.

 

Meerijden in een F1 wagen met Robert Doornbos

Uiteraard komt ook Robert Doornbos met de ERU Prestige kaashelm in actie. Zo zal hij tijdens GAMMA Racing Day de F1 two-seater besturen met de bekende kaashelm op. Maar dat is nog niet alles! Als F1 fan maak je namelijk kans om tijdens dit evenement een rondje mee te rijden als passagier van Robert Doornbos. Dat wil je niet missen!

ERU Prestige haalt Robert Doornbos naar Bavaria City Racing

ERU Prestige verbindt zich aan Robert Doornbos als persoonlijk partner voor Bavaria City Racing. In aanloop naar dit spectaculaire evenement zal Doornbos twee Superleague Formula Races rijden met de ERU Prestige kaashelm. Tijdens Bavaria City Racing zal Doornbos niet alleen op hoge snelheid het centrum van Rotterdam onveilig maken, ook siert hij één van de hoogste gebouwen aan de Maas in een reclame-uiting van ERU Prestige.

Prestigieus genieten in de ERU Prestige Sky Lounge

Via kaasvoorkerels.nl kunnen bezoekers een stoel claimen in de unieke skylounge van ERU Prestige op Bavaria City Racing. De gelukkige winnaars beleven het evenement daarmee als nooit te voren. De skylounge heeft een fantastische plek op Bavaria City Racing en zorgt dat de winnaars vanaf 50 meter hoogte het beste zicht hebben. Maar dat is nog niet alles, ook ERU Prestige ambassadeur Robert Doornbos heeft een stoel in de skylounge geclaimd voor een unieke Meet & Greet.