ERU Bio: het groentje in de ERU kaasfamilie

De liefde voor gesmolten kaas zit diep bij Koninklijke ERU. Al bijna twee eeuwen smelten we de kazen in het hart van Woerden. Onze smeerbare kazen zijn het resultaat van jarenlange toewijding, gerenommeerdere kennis en ambachtelijke producten.

Dit ethos komt ook tot uiting in ERU Bio, een biologische toevoeging aan onze kaasfamilie. Gemaakt van gesmolten biologische kazen is dit de perfecte kaas voor degenen die verantwoorde keuzes willen maken, maar niet af willen doen aan smaak en textuur. In tegendeel, deze kaas is romig, vol en een echte traktatie voor de smaakpapillen. Het typische ERU vakmanschap proef je terug en daar zijn we trots op!

Biologische garantie

Smaak, kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten voeren bij ál onze kazen de boventoon. Bij ERU Bio gaan we nog een stap verder. Biologisch is voor ons geen tijdelijke trend, maar een officiële kwalificatie die voldoet aan duurzaamheids- en ecologische normen. Om met trots het label ‘biologisch’ te voeren, maken we keuzes waardoor we de SKAL certificering mogen dragen.

Met dit label mogen we niet alleen zeggen dat we biologische kazen smelten, we kunnen het ook bewijzen aan de hand van de strenge regels van SKAL. We garanderen deze certificering in al onze processen, vanaf de zorgvuldige selectie van grondstoffen tot het smeltproces van de kazen. De normen van SKAL zijn strikt en om het keurmerk te waarborgen, worden we regelmatig onderworpen aan inspecties die er voor zorgen dat we blijven voldoen aan de hoogste biologische standaarden.

Met ERU Bio hebben we niet alleen een smakelijk alternatief geïntroduceerd, maar ook een stap gezet in de richting van duurzaamheid. Onze intrinsieke motivatie om milieubewust te handelen, gecombineerd met de naleving van strenge certificeringen, vormt de kern van ERU Bio. Door bewust te kiezen voor biologische kaas, dragen consumenten bij aan een duurzamere toekomst, ondersteund door de toewijding van Koninklijke ERU.

ERU Bio proeven?

Nieuwsgierig geworden? ERU Bio ligt vanaf nu in het koelschap bij Albert Heijn. Je herkent het groene kuipje direct tussen de ERU kaasfamilie!

Wist je trouwens dat smeerbare kazen niet alleen verrukkelijk zijn op een cracker of boterham? We inspireren je graag met nieuwe toepassingen en verrassende recepten. Wat dacht je van bloemkoolsoep met biologische kaas of een wrap met falafel, spinazie en radijsjes?