Tosti’s. Maak ze onvergetelijk met de kazen van ERU.

Welke kaas voor tosti?

Met ERU Slices Cheddar ben je verzekerd van de lekkerste kaas op je tosti. Als je normaal gesproken van de klassieke tosti houdt, maar toch wilt gaan variëren, is het een goed idee om eens een tosti te maken met bijvoorbeeld ERU Slices Cheddar Sambal. Daarmee geef je je tosti een heerlijke pittige smaak.

Tostivarianten

Naast ham en kaas kan je variëren met andere ingrediënten op je tosti of croque monsieur. Een tosti hoef je natuurlijk niet uitsluitend met ham en kaas te beleggen. Wat dacht je van een pantosti met tonijn, kappertjes en augurk? Afgemaakt met onze ERU Slices Cheddar Sambal is dit een tosti die al snel tot je favorieten zal behoren.

Het bereiden van je tosti

Een tosti kan je natuurlijk klaarmaken in een tosti ijzer. Ook een pantosti is overheerlijk. Dan bereid je je tosti in de pan met een beetje olijfolie tot een goudbruine traktatie. Ook een optie: bereid je kaastosti in de oven! Een kaastosti uit de oven klinkt als een heel eenvoudige lunch, maar met ERU Slices Cheddar Naturel wordt het aangename traktatie!

Soorten brood voor je tosti

De tijd dat tosti’s alleen met wit brood gemaakt werden, ligt al even achter ons. Experimenteer gerust met bruin volkorenbrood of met spelt- of zuurdesembrood. Een echte aanrader is een tosti met naanbrood. Een tosti met geroosterde bloemkool, dadels en abrikoos zorgt voor een heerlijke oosterse verrassing bij jouw lunch!

Tosti met cheddar kaas