De lekkerste burgers voor een geslaagde BBQ!

Zodra de zon zich laat zien, krijgen we zin om de BBQ aan te steken. Een heerlijke zomeravond, met een zacht briesje, leent zich uitstekend voor een gezellige barbecue. Onze favoriet op de BBQ? Een heerlijke (vega)burger met de volle, romige smaak van cheddarkaas. Krijg jij ook al zin om de barbecue aan te steken? Wij hebben de lekkerste burgers voor je op een rijtje gezet.

Cheeseburger met cheddar, bacon, jalapeño pepers, tomaat en sla

Ga jij rond met een schaal vol broodjes hamburger? Dan zullen de bourgondische levensgenieters dit rijkgevulde broodje hamburger zeker op hun bord leggen. Door het plakje cheddar kaas nog een minuutje mee te garen op de hamburger, smelt deze heerlijk over de burger heen. Zo krijgt deze cheeseburger een volle, romige smaak.

Double cheeseburger met bacon

Ja, je leest het goed: een double cheeseburger met bacon. Deze stevige hamburger maak je gemakkelijk zelf en heeft alles wat sowieso op een hamburger moet zitten: bacon en cheddar kaas. Tegen deze goed gebouwde hamburger zeg je geen nee.

Bietenburger met cheddar kaas, avocado, hummus en waterkers

Tijd voor een vegetarische burger: de bietenburger met cheddar kaas, avocado, hummus en waterkers. Daar gaat het water zeker van in de mond lopen bij jouw gasten. De cheddarkaas op deze burger is niet alleen vol en romig van smaak, de kaas kleurt ook mooi bij de rode bietenburger. Wij zeggen win-win ?

Voor de kleine gasten

Zijn er op jouw BBQ ook kleine gasten aanwezig? Serveer dan deze mini hamburgers met plakjes cheddar, sla, cherrytomaten en gegrilde courgette. Wees niet verbaasd als ze er nog één willen, want deze mini burger is letterlijk om op te vre… eten!

Eet smakelijk!