Ontdek en geniet van krachtige kaascombi’s met ERU Prestige Smokin’ Hot Slices

Kaasliefhebbers opgelet! De ERU Prestige familie is uitgebreid met heerlijke plakken: ERU Prestige Smokin‘ Hot Slices. De plakken kaas hebben een roomzachte structuur en een intense smaakbeleving; rokerig, pittig én friszoet. De plakjes smelten snel en zijn handig per stuk verpakt, dus eenvoudig te gebruiken in een van je gerechten. Of je nu een boterham, burger of tosti wilt maken, deze pittige plakken maken je gerecht helemaal af.

Spicy pancakes met krachtige plakken kaas

Voor de pannenkoeken liefhebbers zijn deze spicy pancakes dé hartige variant. Heerlijk voor tijdens de lunch of het avondeten. Laat de pittige plakken kaas smelten tussen je stapel pannenkoeken. Top af met spekjes, avocado of tomaat.

Pulled chicken burger met robuuste plakken kaas

Tijd voor een barbecue met onze pulled chicken burger met robuuste plakken kaas.
De pittige plakken brengen jouw burger tot een hoger niveau. De rokerige, pittige en friszoete smaak van de plakken zorgt voor een verrassende combinatie. Verwen jezelf of jouw gasten met deze spicy burger.

Tosti met robuuste plakken kaas

Pak uit voor de vrijdagmiddag lunch en maak deze tosti met robuuste plakken kaas, gehakt en augurk. Grill de tosti tot de kaas gesmolten is en de boterhammen mooi goudbruin zijn. De ERU Prestige Smokin’ Hot Slices geven iedere hap de krachtige smaak die je goed kan gebruiken voor het weekend.