Halloween spelletjes: samen griezelen met Jimmy de Muis

Dit jaar gaan we niet langs de deuren, maar vieren we Halloween vanuit huis. Jimmy de Muis heeft de leukste Halloween spelletjes verzameld voor jouw (klein)kind. Buigen jullie je over een leuke kleurplaat of lijnpuzzel? Of gaan jullie voor een spelletje boter, kaas en eieren om vervolgens een lekkere Halloween snack te maken? Alle spelletjes zijn gemakkelijk te downloaden.

Griezelige kleurplaat

Zien jullie Jimmy de Muis in het griezelige bos? Geef alle Halloween figuren de mooiste kleuren.

Halloween lijnpuzzel

Tot hoever kan jouw (klein)kind al tellen? Verbind de cijfers in de juiste volgorde aan elkaar. Begin bij nummer 1.  Welk dier is er te zien als alle cijfers zijn verbonden?

Boter, kaas en eieren met Jimmy de Muis

Probeer 3 dezelfde afbeeldingen van Jimmy de Muis naast elkaar, boven elkaar of schuin neer te leggen. Om de beurt legt iemand zijn eigen Jimmy de Muis Halloween personage neer. Wie wint er?

De grote Halloween woordzoeker

Is jouw (klein)kind al woordjes aan het leren? Ga de uitdaging aan en probeer alle woorden te vinden. Zien jullie welke zin als laatste overblijft?

Tijd voor een echte Halloween snack: worstmummies

Van al die spelletjes krijg je trek. Deze bladerdeeg snack met knakworst en ERU Kids is niet alleen heel lekker, maar ook heel leuk om te maken.