De lekkerste zomerse broodjes!

De zomer staat voor de deur, hierdoor kunnen we straks weer heerlijk eten in het zonnetje. Van lekker ontbijten in je eigen tuin tot een zomerse lunch in het park. Voor alle opties hebben wij de lekkerste zomerse broodjes voor je op een rijtje gezet. Deze heerlijke broodjes zijn verrijkt met magere smeerkaas, waardoor je ook bewust bezig bent. Laat de zomer maar komen

1. Hard bolletje met homemade eiersalade, bieslook en pittige kiemgroenten

De perfecte start van de dag: zelfgemaakte eiersalade bij het ontbijt! De magere smeerkaas met bieslook zorgt voor een verrassende twist aan de eiersalade. Geniet in het zonnetje van dit harde bolletje met homemade eiersalade.

2. Ciabatta met light smeerkaas, rauwe courgette, parmaham en verse vijgen

Maak van de zomer een feestje met deze kleurrijk belegde ciabatta met magere smeerkaas. Deze ciabatta serveer je koud en is daardoor ideaal om mee te nemen voor een zomerse lunch in het park. Wie verras jij met deze zomerse ciabatta?

3. Turks broodje met gegrilde aubergine, granaatappelpitten, tuinkers en belegen kaas

Serveer dit heerlijke Turkse broodje met magere belegen kaas op een zonnige dag tijdens de lunch. De toevoeging van de granaatappelpitjes zorgen voor een zoetzure bite. Benieuwd naar deze verrassende smaakcombinatie? Wacht dan niet langer en maak dit broodje zelf.

4. Geroosterd meergranenbrood met magere smeerkaas, avocado, warme nectarine en balsamicocrème

Zin in een uitgebreide lunch? Ga voor geroosterd meergranenbrood met magere smeerkaas, avocado, warme nectarine en balsamicocrème. De magere smeerkaas geeft een frisse twist en is heerlijk in combinatie met de warme nectarine. Dit is zowel een lekkere als een bewuste keuze.

Eet smakelijk!