5x de lekkerste snacks van de BBQ!

Dat we de BBQ alleen in de zomer aansteken is allang verleden tijd. De BBQ wordt steeds vaker ook in de winter aangestoken. Wij hebben de vijf lekkerste snacks van de BBQ voor jou op een rijtje gezet. Perfect voor een zomerse én winterse BBQ, waarbij je ERU Prestige op of onder jouw burger, nacho’s of hotdog gebruikt.

Wat serveer je tijdens een BBQ?

Naast een knapperig stokbroodje, frietjes en salade serveer je tijdens jouw BBQ natuurlijk een stukje (vega) vlees of vis. Ook gegrilde groenten vallen goed in de smaak. In de zomer kan je de BBQ afmaken met een frisse fruitsalade, terwijl je in de winter de BBQ afsluit met marshmallows.

Een verrassende BBQ

Om jouw BBQ een verrassende twist te geven, hebben we de vijf lekkerste snacks van de BBQ voor je op een rijtje gezet. De snacks zijn makkelijk en snel te bereiden en heerlijk romig van smaak door de toevoeging van ERU Prestige.

1. Crispy sweet chili chicken wrap

Deze heerlijke wrap met knapperige kip, zoete chili saus, ijsbergsla, komkommer en extra gerijpte kaas is perfect voor een zomer óf winter BBQ. De ijsbergsla maakt de wrap heerlijk fris, terwijl de krokante kip in combinatie met ERU Prestige goed past bij de winterse sferen.

2. Nacho’s met biefstukpuntjes en pittige plakken kaas

Onze ERU Prestige Smokin’ Hot Slices geven jouw nachoschotel een pittige twist.

De plakken kaas smaken heerlijk in combinatie met de biefstukpuntjes en rode ui. Serveer de schotel direct vanaf de BBQ, smullen maar!

3. Gegrilde hotdogs met extra gerijpte kaas

Ben je (nog) niet zo’n ervaren grill master, maar wil je wel een heerlijke snack serveren? Ga dan voor deze lekkere hotdog. Als de worstjes op de BBQ liggen, snijd jij de hotdogbroodjes open en de lente ui in ringetjes. Haal de worstjes van de BBQ, leg ze in het broodje en zorg voor een volle, romige smaak met de ERU Prestige Tube.

4. Pulled chicken burger

Met deze pulled chicken burger willen jouw gasten altijd wel bij jou BBQ’en. Over deze burger kunnen we niet meer schrijven, deze moét je proeven.

Pulled chicken burger header

5. Barbecue baked potatoe

Naar deze snack hoef je nauwelijks om te kijken: je legt de aardappelen op de BBQ en laat de hitte het werk doen. Zijn de aardappelen gaar? Dan vul je deze met een frisse salsa en extra gerijpte kaas. Een heerlijke opwarmer tijdens de winter BBQ.