Ken je Jimmy de Muis al?

Ontmoet smeerkaasliefhebber Jimmy de Muis! Jimmy is een avontuurlijke muis die stuiterend door het leven gaat. Hij woont in de grote mensenwereld, maar wel in zijn eigen muizenhuis. Jimmy doet in zijn dagelijkse leven veel wat grote mensen ook zouden doen. Een echte muizentrek heeft Jimmy wel: hij is gek op kaas! Vooral smeerkaas, daar wordt hij snel van en geeft hem superkracht.

Jimmy is gek op spullen verzamelen

Spullen verzamelen is iets waar Jimmy dol op is, dit maakt hem een echte avonturier. Alles wat de muis onderweg tijdens zijn ontdekkingstochten vindt, neemt hij mee naar z’n muizenhuis. Jimmy is een echte verzamelaar, zijn hele huis staat er vol mee!

Jimmy houdt van spelen, sporten en dansen

Jimmy vind het leuk om samen met kinderen te spelen, sporten en te dansen. In zijn vrije tijd gaat hij bijvoorbeeld graag naar buiten om te skaten met zijn vriendjes. Jimmy zit bomvol goede ideeën, die soms wel een tikkeltje ondeugend zijn. Ook is hij altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen om zich heen, dit maakt hem leergierig en nieuwsgierig.

Voor Jimmy is niets te gek en durft ieder spelletje aan. Hij maakt veel grapjes en is nooit negatief. Als Jimmy iets niet lukt, dan snoept hij van de smeerkaas en wordt hij opeens supersnel! Eigenlijk is hij dus een alleskunner, vind hij zelf.

Jimmy krijgt energie van smeerkaas

Gezond en lekker eten vindt Jimmy heel belangrijk. Zo eet hij elke ochtend een bruine boterham met smeerkaas. Dit geeft de muis energie voor nieuwe avonturen. Bij elk hap van zijn boterham die Jimmy neemt, wordt hij weer een stukje sneller.

Elke ochtend eet Jimmy een bruine boterham met smeerkaas. Dit geeft hem energie voor nieuwe avonturen.