Hoe kan ik solliciteren naar een baan bij Koninklijke ERU?
Bij Koninklijke ERU hebben wij met regelmaat vacatures op verschillende afdelingen en in verschillende opleidingsniveaus. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle openstaande vacatures.
Hoe kom ik aan informatie over Koninklijke ERU voor mijn studieopdracht?
Op onze website vind je alle informatie, van onze oprichting in 1824, ERU Goudkuipje en ons assortiment tot het antwoord op veel gestelde vragen over onze kazen.
Kan ik een rondleiding krijgen bij Koninklijke ERU?
Helaas is het vanwege veiligheid en hygiëne niet mogelijk om onze fabriek te bezoeken.
In de winkel heb ik een kuipje gekocht met een actiesticker, maar de actie is al afgelopen dus ik kan niet meer mee doen. Hoe kan dit?
Bij een actie proberen wij de beschikbaarheid van actieverpakking zo goed mogelijk te plannen. Wij hebben alleen geen directe invloed op de snelheid waarmee kuipjes in de winkel terecht komen en verkocht worden. Daarom kan het helaas gebeuren dat er nog een actieverpakking te koop is, terwijl de actie al is beëindigd.
Moet ERU smeerkaas gekoeld bewaard worden?
Onze kazen moet je in de koelkast bewaren. Alleen wanneer je de kaas in de koelkast bewaart, kunnen wij onze houdbaarheidsdatum garanderen. Het is geen probleem als de kuipjes even buiten de koeling komen, bijvoorbeeld wanneer je bij de supermarkt vandaan komt. Het is daarbij wel belangrijk dat de kaas dan niet te warm wordt (bijvoorbeeld wanneer je dit in de auto zou laten staan). Zet de smeerkaas zo snel mogelijk weer in de koelkast.
Is ERU smeerkaas vegetarisch?
ERU Maasdammer, ERU Chèvre doux en ERU Kids Snack zijn vegetarisch. De kazen die wij hierin verwerken bevatten namelijk vegetarisch (microbieel) stremsel. Overigens is het zo dat 99% van de kazen die wij verwerken vegetarisch (microbieel) stremsel bevat. We kunnen alleen niet uitsluiten dat er ook enkele kazen worden verwerkt die dierlijk stremsel bevatten. Daarom noemen wij alleen ERU Maasdammer, ERU Chèvre doux en ERU Kids Snack vegetarisch. Bij deze producten kunnen we je namelijk garanderen dat ze uitsluitend kazen bevatten met vegetarisch (microbieel) stremsel.
Bevat ERU smeerkaas dierlijk stremsel?
99% van de kazen die wij verwerken bevat vegetarisch (microbieel) stremsel. We kunnen echter niet uitsluiten dat er ook enkele kazen worden verwerkt die dierlijk stremsel bevatten.
Is ERU smeerkaas lactosevrij?
We hebben geen lactosevrije kaas. Een aantal van onze kazen bevatten een zeer laag lactosegehalte, zoals ERU Chèvre doux, ERU Prestige en ERU Crème de Brie. Er zijn mensen met een lactose intolerantie die deze kazen eten. De mate van lactose intolerantie is daarbij doorslaggevend en die is natuurlijk per persoon verschillend.
Wat is pasteuriseren en waarom doen we dit?
Al onze smeerkazen worden gepasteuriseerd. Pasteuriseren is een proces waarmee de houdbaarheid en bederf van gevoelige voedselproducten worden geoptimaliseerd. Dit wordt gedaan door de voedingsmiddelen kort te verhitten, zodat schadelijke bacteriën worden vernietigt. Deze schadelijke bacteriën zijn namelijk niet bestand tegen hoge temperaturen. Uiteraard zonder het product veel te veranderen of te beschadigen.
Bevat ERU smeerkaas weipoeder?
Een aantal van onze kazen bevat weipoeder. Wanneer een product weipoeder bevat, dan vind je dit terug op de ingrediëntendeclaratie op de verpakking.
Waarom staan de allergenen niet dikgedrukt op alle verpakkingen?
Bij bepaalde grondstoffen is het duidelijk dat er allergenen inzitten, zoals bijvoorbeeld bij kaas, melkpoeder etc. In deze gevallen hoeven de allergenen niet benadrukt te worden op de verpakking. We vinden het echter belangrijk om jou zo goed mogelijk te informeren. Daarom passen wij de komende periode al onze verpakkingen aan, waarbij de allergenen dik worden gedrukt.
Hoe lang kun je ERU smeerkaas na opening bewaren?
Na openen kun je onze kaas in de koelkast nog ongeveer 7 dagen bewaren. Let wel op dat je altijd schoon bestek gebruikt om de kaas te smeren. Zo voorkom je de kans op zogeheten “nabesmetting”.
Mag je smeerkaas als je zwanger bent?
Tijdens je zwangerschap vraag je je natuurlijk af wat je wel en niet mag eten.
Zo ook onze ERU smeerkazen. Al onze smeerkazen hebben een hittebehandeling (pasteuriseren) gehad om schadelijke bacteriën te vernietigen. Met name door deze hittebehandeling is het veilig om smeerkaas tijdens je zwangerschap te eten.
Wat zit er in ERU smeerkaas?
Zit er echte kaas in ERU smeerkaas? Jazeker! Voor elke smaakvariant zoeken we de lekkerste kazen uit. Wil je meer lezen over deze kazen? Klik op onderstaande knop en lees een uitgebreid artikel over onze smaakvarianten.
Hoe wordt ERU smeerkaas gemaakt?
Tijdens je ontbijt, lunch of diner geniet je van onze ERU smeerkaas, maar hoe maken we onze smeerkaas nu eigenlijk precies? Klik op onderstaande knop en kom alles te weten over hoe onze ERU kazen worden gemaakt.
Zit je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op Contact opnemen