Zo gebruik je onze ERU Slices Cheddar

Wat kan je allemaal met plakjes cheddar kaas?

Wat maak jij met plakjes cheddar kaas? Naast tosti’s kan je ERU Slices Cheddar nog voor meer toepassingen gebruiken. De plakjes zijn handig per stuk verpakt, dus je legt makkelijk een plakje op je hamburger. Ook smelt de cheddar snel, wat het ideaal maakt voor een schaal nacho’s uit de oven.

Smeuïge hamburger

Een hamburger die niet doorbakken is én waarvan de kaas perfect gesmolten is, dat wil je. Want op een warme hamburger met een koud plakje kaas zit niemand te wachten. Leg op het laatst een plakje ERU Slices Cheddar op je hamburger en je zult zien dat deze snel smelt. Zo blijft je hamburger lekker smeuïg. Zin in wat meer pit? Probeer eens ERU Slices Cheddar met Sambal.

Nacho’s uit de oven

Perfect voor bij de borrel: nacho’s uit de oven. De cheddar kaas smelt snel en is vol en roomzacht van smaak. Houd je van iets meer pit? Probeer ERU Slices Cheddar Sambal over je nacho’s. Met rode ui, tomaat en jalapeño pepers maak je deze knapperige nacho’s.

Nanchos met cheddar en sambal

Tosti met ERU Slices Cheddar

De plakjes cheddar kaas zijn ideaal voor een snelle tosti. Ze zijn handig per stuk verpakt en smelten snel. Ga je voor een uitgebreide lunch? Proef deze stevig gebouwde tosti met ERU Slices Cheddar Sambal, kipfilet, spinazie, zoete aardappel en limoenmayonaise.

Tosti met zoete aardappel en limoenmayonaise