4 lekkere tosti’s met cheddar

We hebben 4x tosti receptinspiratie voor je met plakjes cheddar. Je kan namelijk volop variëren met tosti’s. Heb je wel eens aan de volgende variaties gedacht?

1. Pantosti met pittige tonijn

Geen tosti-ijzer? Maak een pantosti met cheddar. Door je tosti in de pan te bakken worden ze niet alleen mooi goudbruin, maar ook heerlijk krokant. Bekijk het recept pantosti met ERU Slices Cheddar Sambal tonijn, kappertjes, augurk en tomaat en roomzachte plakjes cheddar.

Tosti pittige tonijn

2. Tosti met avocado

Dol op avocado’s? Deze tosti met ERU Slices Cheddar Sambal, avocado en tuinkers moet je proberen. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een tosti maar de combinatie is heerlijk.

Tosti met avocado en mango

3. Naanbrood

Maak een tosti met cheddar en naanbrood in plaats van wit casino brood. Naanbrood is heerlijk met koriander en knoflook gekruid, waardoor het extra smaak met zich meebrengt. Probeer ons recept de tosti met cheddar, geroosterde bloemkool, dadel en abrikoos snel!

Tosti met cheddar kaas

4. Tosti met sambal

Zin in een tosti met pit én die goed vult? Proef deze tosti met ERU Slices Cheddar Sambal. Door de cheddar plakken met sambal is elke hap gegarandeerd pittig. Inspiratie nodig voor een tosti met ERU Slices Cheddar Sambal?