Beleef een onvergetelijke avond tijdens Royal Park Live

Royal Park Live is een zomeravondconcert op een bijzondere historische plek, namelijk Paleis Soestdijk. Het paleis vormt het sprookjesachtige decor van een reeks zomerconcerten en binnen de kasteeltuinen hangt een ontspannen sfeer. Eerder stonden Doe Maar, Sting & Shaggy, Jack Johnson en BLØF op het podium van Royal Park.

Een concertavond tijdens Royal Park is een unieke beleving waar vele jaloers op zullen zijn. Buiten de muziek van je favoriete artiest, staat genieten van een divers aanbod in eten en drinken centraal tijdens het festival.

Picknicken in de paleistuin

Zo haal ’s middags je picknickbox op met onder andere een aantal munten, een fleece deken, een baguette en uiteraard je favoriete smeerkaas. Zoek een fijne plek in de paleistuin en je hebt alles bij je om volop te genieten. Wil je deze fijne avond als herinnering met je beste vriend of vriendin vastleggen? Bezoek dan de fotocaravan en neem een leuke polaroid foto mee naar huis!

Foodtrucks

Heb je ’s avonds trek gekregen? Verschillende foodtrucks zorgen ervoor dat je tijdens de concerten geniet van lekker eten. Proef een heerlijke wrap met framboos en ERU Chèvre doux of ga voor een goed gebouwde hamburger met ERU Slices Cheddar.

Wil je even terugblikken naar hoe de sfeer was tijdens een vorige editie? Bekijk dan snel deze video.