5 x to go lunch inspiratie voor onderweg

Wat neem jij onderweg mee als lunch? Wij hebben gevarieerde to go lunch inspiratie voor je op een rijtje gezet. Makkelijk te bereiden en handig om mee te nemen. Zo ben je ervan verzekerd dat je een gezonde lunch binnenkrijgt. Een gevarieerde lunch staat zo op tafel met ERU Balans. Van wraps tot couscoussalade, tot energy balls en sandwiches. Allemaal voor in je lunchbox.

Verantwoorde en makkelijke recept inspiratie

1. Couscoussalade met gedroogd fruit

Eens wat anders proberen? Deze couscousalade vult goed en is makkelijk mee te nemen in een bakje. Neem de dressing apart mee, zo blijft je salade lekker fris tot het moment van genieten.

2. Smeuïge pastasalade met ham en bleekselderij

Een lange dag in het vooruitzicht? Dan is deze pastasalade perfect voor de lunch. Met een paar ingrediënten is dit recept zo gemaakt.

Pastasalade met ui en bleekselderij

3. Wraps met kip en avocado

Wraps zijn ideaal voor to go! Wissel je crackers eens in voor deze wraps. Smeer in met ERU Balans Sambal en beleg met gekookte kip, avocado en maissalsa. Deze wraps zijn makkelijk te bereiden en handig om mee te nemen.

Wrap met kip en maissalsa

4. Sandwich met gegrilde groenten

Deze sandwich belegd met gegrilde groenten en ERU Zomerbalans Pesto is lekker en gezond. Wikkel de sandwich de avond van te voren in folie en leg in de koelkast. Een ideale sandwich to go!

Sandwich met kaas, pesto, tomaat en courgette

5. Gezonde energy balls

Deze energy balls geven je tweede helft van de dag weer een boost. Maak aan het begin van de week een voorraad, zodat je de rest van de week iets hebt voor onderweg. Een heerlijke en verantwoorde snack!

Energy balls met kokosrasp

Wij hebben to go lunch inspiratie die lekker blijft in je tas én makkelijk de avond ervoor te bereiden is.